Managed Services

Uw ICT beheer (deels) uitbesteden?

Bij Q-network bent u aan het juiste adres, wij dragen met veel enthousiasme zorg voor uw ICT omgeving!

1e lijns beheer

Met name kleine organisaties hebben baat bij het volledig uitbesteden van ICT. Q-network is uw aanspreekpunt voor het beheer, onderhoud en implementatie van al uw ICT gerelateerde zaken.

2e lijns beheer

Grotere organisaties hechten waarde aan local presence, ook als u IT personeel in dienst heeft kan Q-network u uitstekend van dienst zijn middels 2e lijns beheer. Wij werken nauw samen met uw IT personeel en zijn altijd beschikbaar in het geval van ziekte of verlof van uw eigen 1e lijns beheerder. Onze kennis en kunde is breed dankzij het feit dat Q-network in aanraking komt met veel organisaties en ICT omgevingen, deze kennis delen we graag.

Onsite support

ICT ondersteuning kan over het algemeen op afstand kan worden uitgevoerd dankzij het gebruik van diverse monitoring en remote control tools. Toch is het soms noodzakelijk of wenselijk om op regelmatige basis onsite support te bieden. Naast de nodige ondersteuning kunnen onsite bezoeken ook worden ingezet voor het plaatsen en configureren van nieuwe hardware, planning en uitvoeren van projecten en migraties.

Hosting

ICT kan niet zonder de juiste tools, software en infrastructuur. Q-network biedt een brede scala aan hosting faciliteiten om iedere vraag te kunnen beantwoorden.