Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en een gecertificeerd datacenter met een volledig redundante infrastructuur zorgt ervoor dat u bij Q-network ook voor uw hosting wensen in goede handen bent.

Hosting
Online back-up en uitwijk
Q-network biedt diverse diensten aan op het gebied van hosting. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
Uw back-ups worden goed bewaard bij Q-network. Middels professionele software wordt een backup gemaakt van uw virtuele server omgeving naar het datacenter. De back-up frequentie en retentie worden in overleg met u bepaald, bovendien is het mogelijk om de back-up ook lokaal bij u op te slaan.

Middels een extra dienstverlening is het ook mogelijk om op basis van deze back-up een uitwijk plan op te stellen. Q-network reserveert in overleg met u voldoende hardware bronnen om de gewenste virtuele servers vanuit het datacenter op te kunnen starten in het geval van een ernstige verstoring van uw eigen netwerk door bijvoorbeeld brandschade.
Adres gegevens
Q-network
Augustapolder 66
2992 SR Barendrecht

T +31 (0) 180 23 40 40
KvK 60797150
Datacenter
Q-network maakt gebruik van een modern TIER III datacenter in Alblasserdam (Zuid Holland) en heeft zelfstandig 24 x 7 toegang tot de apparatuur. Het datacenter heeft een ISO 27001 certificering, is volledig redundant ingericht en kan maar liefst 32.000 servers huisvesten.